SleepCity. Śpij dobrze w naszym mieście!
Mówią o nas:
WIFI
NEWSLETTER
zapisz
wypisz
wygodne, położone w centrum
Najlepsze noclegi w mieście
czytaj więcej

POLITYKA PRYWATNOŚCI / DANE OSOBOWE

Dane osobowe

 

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informujemy, iż:

1. Administratorem Twoich danych osobowych jest: Expansja Sławomir Krynicki, NIP: 646-139-41-93, z siedzibą w Katowicach, ul. Gromadzka 39.
2. Kontakt z Administratorem Danych rezerwacja@sleepcity.pl;
3. Twoje dane osobowe przetwarzane są w celu w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie oraz realizacji usługi noclegowej, wynajmu apartamentu lub realizacji zawartej umowy najmu - na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. b ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.;
4. Dane osobowe gromadzone są w postaci zbiorów w systemie informatycznym, zbiorach tradycyjnych.
5. Odbiorcami Twoich danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa oraz podmioty uczestniczące w realizacji usług; 
6. Twoje dane osobowe przechowywane będą przez okres uznany za konieczny do celu, w jakim zostały zebrane (w tym zgodnie z wymogami obowiązujących przepisów i regulacji prawnych); Dane osobowe mogą być przechowywane dłużej, w przypadku, gdy taki wymóg określają przepisy lub regulacje prawa oraz w celu ustalenia, wykonywania lub obrony praw administratora;
7. Posiadasz prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania oraz prawo do przenoszenia danych;
8. Masz prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego;
9. Zakres gromadzonych danych osobowych jest zgodny z przepisami prawa. 
 
Polityka prywatności w SleepCity Apartments
 
Jakie dane o Tobie zbieramy?
Dane zbierane podczas rezerwacji apartamentu
Abyś mógł skorzystać z rezerwacji elektronicznej będziesz musiał wypełnić formularz znajdujący się
przy każdym z oferowanych przez nas apartamentów. Dane których potrzebujemy do prawidłowej
rezerwacji apartamentu to: imię, nazwisko, numer telefonu, adres e-mail oraz ewentualne dane do
faktury tj. nazwa firmy, adres firmy, NIP.
Podczas Twojej wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są dane dotyczące
Twojej wizyty, np. Twój adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.
 
W jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane?
W żadnym wypadku nie będziemy sprzedawali danych zebranych o Tobie podmiotom trzecim.
Dane zbierane podczas rezerwacji będą wykorzystane wyłącznie do umożliwienia prawidłowego
funkcjonowania usług naszej firmy tj. wynajmu apartamentów.
Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej
stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach lub do
personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o
każdym użytkowniku.
Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a naszym serwisem będą wykorzystane
wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie.
W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą
zostać udostępnione pracownikom Inspektoraru zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.
W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały
tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości.
 
W jaki sposób będziemy się z Tobą kontaktować?
Jeżeli dokonałeś rezerwacji możesz otrzymać od nas emaile dotyczące Twojego zamówienia.
Możemy również kontaktować się z Tobą telefonicznie, jeżeli będziemy mieli ważne informacje
dotyczące Twojej rezerwacji.
 
Wykorzystanie ciasteczek ("cookies")
Nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Twojej
przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy wiedzieli jaką stronę Ci wyświetlić.
Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.
 
W jaki sposób zabezpieczamy Twoje dane osobowe?
Komunikacja między Twoim komputerem a naszym serwerem gdy zbieramy Twoje dane osobowe,
jest zaszyfrowana z użyciem protokołu SSL (Secure Socket Layer). Dodatkowo nasze bazy danych
zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich.
 
Zmiany naszej polityki prywatności.
Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej
polityki prywatności na tej stronie.
 
Kontakt
W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt korzystając z
informacji podanych na stronie kontaktowej.

Fatal error: Cannot break/continue 1 level in /include/body.center.php on line 30